Київські поліцейські затримали чоловіка, причетного до вбивства іноземця

25 СЕРПНЯ 2017 12:50

Поліцією Києва затримано чоловіка, причетного до розстрілу іноземця, який стався в ніч проти четверга. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на прес-службу Нацполіції столиці.

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій КРИЩЕНКО, після вбивства було відпрацьовано місце пригоди, встановлені свідки та відео з камер спостереження, що дало можливість встановити автомобіль, на якому зникли злочинці, і ввести по місту план «перехоплення».

ЧИТАЙТЕ: В центрі Києва застрелили іноземця

Через кілька годин був знайдений автомобіль, у якому затримали чоловіка.

«При огляді автомобіля виявили плями крові, гільзи та пошкодження від куль. У теперішній час чоловіка затримано, з ним працюють слідчі. Його затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають, збираються докази, встановлюються всі обставини події, встановлюються можливі свідки і мотиви вбивства, а також інші особи, які мали відношення до цієї події», - зазначив КРИЩЕНКО.

Відкрито два кримінальних провадження - за фактом умисного вбивства і за фактом заволодіння транспортним засобом. Чоловіку загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Події, 25.08.2017 12:50