Матч, в якому німці вели 2:0, а аргентинці зрівняли завдяки замінам

10 ЖОВТНЯ 2019 09:32

Німеччина зганяла внічию з Аргентиною в товариському матчі - 2:2. Топова вивіска повторювала фінал чемпіонату світу-2014, і матч нітрохи не поступився тій зустрічі за напруженням.

На 15-й хвилині після прострілу партнера Серж Гнабрі першим дотиком прибрав кількох суперників, а другим проштовхнув м'яч повз кіпера.

Потім Рохо втратив м'яч на фланзі, і після стрімкої атаки Кай Харвец заніс м'яч у ворота з гольового пасу все того ж Гнабрі.

У другому таймі аргентинці повернулися в гру. На 66-й хвилині Лукас Аларит залишився один між двох захисників збірної Німеччини і після ідеального навісу з флангу головою переправив м'яч у дальній кут воріт Тер Штегена.

У кінцівці матчу вже німці привезли: після їх втрати в центрі поля гравець аргентинців дійшов з м’ячом до штрафного суперника, відкотив на Лукаса Окампоса, і той пальнув у ближній кут. Не обійшлося без рикошету, але перший номер «Барселони» не виручив.

Автори обох м'ячів аргентинської збірної вийшли на поле у ​​другому таймі.

Раніше Тер Штеген заявив про свої претензії на пост основного кіпера збірної.

Бос «Баварії» Румменігге відповів, що клуб не буде відпускати гравців у національну команду, якщо Нойер виявиться на лаві.

Вперше з липня 2014 року в старті бундестім не було жодного чемпіона світу, повідомляє Euro Sport.

Спорт, 10.10.2019 09:32