Рашисти вдарили ракетами по житлових будинках Запоріжжя: під завалами люди

06 ЖОВТНЯ 2022 09:31

У ніч з 5 на 6 жовтня російські війська завдали масованого ракетного удару по центральній частині Запоріжжя. Ракети влучили у житлові багатоповерхівки.

Про це повідомив у Telegram голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, пише TrueUA.

За попередньою інформацією Старуха, ціллю російських обстрілів були об’єкти інфраструктури. Втім, згодом з’ясувалося, що ракети влучили у житлові будинки. На місці влучань розпочалися пожежі.

В.о. міського голови Запоріжжя, секретар міської ради Анатолій Куртєв підтвердив факт влучань у житловий фонд.

За інформацією місцевої влади, мінімум сім ракет влучило у житлові багатоповерхівки. На фото видно руйнування будинків на центральній вулиці Запоріжжя, проспекту Соборному.

Під завалами будинків, зазначили очільники міської та обласної влади, залишаються люди. Рятувальники уже працюють на місцях влучань, намагаючись визволити із кам’яного полону тих, хто вижив після ракетних ударів.

В мережі почалися з’являтися перші фотографії з місця прильотів російських ракет. Рятувальники намагаються ліквідувати наслідки руйнувань та врятувати людей, які, за попередніми даними, залишаються під завалами.

Центр Запоріжжя обстріли

Удар по Запоріжжю, наслідки

Згодом стало відомо про перших жертв ракетного удару. Одна людина загинула на місці трагедії, інша померла в кареті швидкої дорогою до лікарні.

Нагадаємо, напередодні окупанти атакували дронами-камікадзе Білу Церкву.

Війна, 06.10.2022 09:31