Фото: Twitter Вікторії Спартц

Республіканка Спартц, яка часто критикувала Україну, йде з Конгресу США

Представниця Республіканської партії Вікторія Спартц оголосила про намір залишити Конгрес США. У 2024 році республіканка не буде балотуватися на жодну посаду.

Про це пише CNN.

За даними ЗМІ, рішення Спарц розчищає шлях для депутата Джима Бенкса в конкурентній боротьбі на передвиборах республіканців у Сенат в Індіані.

Окрім цього, республіканка відмовляється від участі в боротьбі за місце, яке обіймає сенатор-республіканець Майк Браун. Він балотується на посаду губернатора.

"Я виграла багато важких боїв для людей та наполегливо працюватиму, щоб виграти ще кілька в наступні два роки. Однак бути мамою, яка працює, важко, і мені потрібно більше часу проводити з двома моїми старшокласницями, тому я не буду балотуватися на жодну посаду у 2024 році", — заявила Спартц.

Нагадаємо, Вікторія Спартц відома своєю позицією щодо України. Насамперед вона стала першим членом Конгресу родом з України. Однак її рішення часто були не на користь Батьківщини.

Під час повномасштабного вторгнення республіканка голосувала проти виділення фінансової допомоги для України. Окрім цього, Спартц заявляла, що США нібито сумніваються в тому, що американська допомога доходить до ЗСУ.

Політика, 04.02.2023 15:37