Фото: Facebook Резнікова

Резніков показав, яка українська зброя допоможе західним танкам на фронті (фото)

Міністр оборони України Олексій Резніков оголосив, що передані Заходом танки на фронті підтримуватиме українська САУ "Богдана". Саме у ній  Резніков опублікував своє ефектне фото.

Відповідний допис Олексія Резнікова з'явився на особистій сторінці міністра в Facebook. 

Він опублікував своє фото у самохідній артилерійській установці "Богдана" українського виробництва та оголосив, що передані Заходом танки на фронті підтримуватиме українська артилерія — у 2022-му Міноборони профінансувало виробництво артсистем.

У четвер вдень Резніков написав, що 25 січня було багато позитивних та довгоочікуваних новин від західних партнерів, "але є новини, які тішать не менше".

Пізніше міністр вирішив "розкрити усі карти".

"На фото — українська САУ Богдана калібру 155 мм. Одна така артсистема успішно пройшла випробування на полі бою. Нові артсистеми Міноборони профінансувало ще навесні 2022 року. Танки західного виробництва, які надійдуть за кілька місяців, на фронті підтримуватиме українська – у всіх розуміннях цього слова – артилерія", — заявив Резніков.

Міністр зазначив, що Україна має бути максимально незалежною у всіх компонентах забезпечення оборони, де це можливо, і запевнив, що Міноборони збільшуватиме зусилля у контексті стимулювання українських виробників.

"Незабаром представимо перші результати нашого руху щодо БПЛА", — анонсував Резніков.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський сьогодні, 26 січня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Ситуація на Бахмутському напрямку стала ключовою темою для обговорення.

Технології, 26.01.2023 22:50