У Львові за розтрату бюджетних коштів посадовцю повідомлено про підозру

02 ВЕРЕСНЯ 2017 12:33

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції задокументували посадовця державного підприємства, який своїми діями завдав державному бюджету збитків на суму понад 2,8 мільйона гривень.

Як повідомляє TrueUA з посиланням на сайт НПУ, один з колишніх керівників державного підприємства «Львівський облавтодор», зловживаючи своїм службовим становищем, надав незаконні усні вказівки керівникам підпорядкованих підрозділів розрахувати та підробити офіційні документи по виготовленню асфальтобетону.

Так, державному підприємству було зайво перераховано із державного бюджету понад 2,8 мільйона гривень на оплату електроенергії, природного газу та на виконання роботи згідно актів приймання виконаних будівельних робіт.

«Працівники обласного управління захисту економіки повідомили колишньому посадовцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України», – резюмували у прес-службі поліції.

Події, 02.09.2017 12:33