Фото: slovoidilo

У МОК знову відповіли на запрошення Зеленського відвідати потрощений рашистами Бахмут

Голова Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах заявив, що не планує найближчим часом відвідувати Україну. Востаннє він приїздив влітку 2022-го на запрошення НОК.

Про це повідомили на сайті МОК.

Під час свого останнього візиту Бах зустрічався з президентом Володимиром Зеленським та українськими спортсменами, які постраждали від війни.

"Він зустрівся зі спортсменами, які постраждали від війни, побачив зруйновану спортивну інфраструктуру, а також зустрівся з президентом Зеленським для великого обговорення. Після цього візиту вони також обмінялися номерами телефонів", — зазначають у прес-службі.

Нагадаємо, раніше Міжнародний комітет олімпійських ігор заявив, що готовий допустити російських і білоруських спортсменів до змагань під нейтральним прапором навіть якщо війна РФ проти України триватиме.

Тоді український гарант різко відреагував на такі заяви й наголосив, що не буває нейтральності, коли йде така війна. Водночас закликав очільника МОК самостійно приїхати в Бахмут, щоб побачити злочини РФ на власні очі.

Президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах вже відповідав на запрошення українського гаранта Володимира Зеленського до Бахмута. Бах не змінив своєї думки щодо росіян.

Спорт, 03.02.2023 19:02