Українські стрільці — кращі в Європі

05 СЕРПНЯ 2017 10:51

За підсумками чемпіонату Європи з кульової стрільби спортсмени національної збірної України очолили загальнокомандний залік та здобули до медальної скарбнички 22 нагороди, з них 10 найвищого ґатунку.

Як інформує TrueUA з посиланням на сайт Міністерство молоді і спорту, 4 серпня, в столиці Азербайджану, завершився чемпіонат Європи з кульової стрільби. За підсумками першості спортсмени національної збірної України очолили загальнокомандний залік, залишивши позаду російських та італійських стрільців. 

Протягом двох тижнів наші співвітчизники здобули до медальної скарбнички 22 нагороди, з них 10 найвищого ґатунку.

«Так в індивідуальній першості на рахунку «синьо-жовтої» збірної 11 медалей — шість золотих, три срібні та дві бронзові. У командних змаганнях українці вибороли чотири золота, п'ять срібних та дві бронзові нагороди», – йдеться у повідомлені.

Зазначається, що високий вклад до активу збірної вніс Павло КОРОСТИЛЬОВ. 

Нагадаємо, львівський спортсмен двічі підіймався на першу сходинку континентальної першості в індивідуальних змаганнях, встановивши новий рекорд Європи і світу серед юніорів у вправі МП-10 - 581 очко. Також у складі чоловічої збірної команди Павло став дворазовим чемпіоном і володарем срібної та бронзових нагород.

 

Фото, 05.08.2017 10:51