Фото: соцмережі

Вербують молодь йти на смерть: окупанти вигадали новий спосіб поповнити "гарматне м’ясо" на фронті

Російські терористи вигадали новий спосіб для поновлення масштабних втрат на фронті. Тепер окупанти проводять пропагандистсько-агітаційну роботу серед молоді.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

За даними Генштабу, в школах Скадовського району Херсонської області створюються кадетські класи з посиленою військовою підготовкою.

"Російські загарбники обіцяють, що випускникам цих класів нібито будуть надаватися пільги при вступі на контрактну військову службу у вигляді призначення на сержантські посади", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські загарбники продовжують заходи з примусової паспортизації населення на тимчасово окупованих територіях. Також на зайнятих територіях Херсонської області окупанти посилюють фільтраційні заходи.

До того ж міністр оборони Олексій Резніков вважає, що російська армія полишила тактику одночасного охоплення України. Новий великий наступ буде сконцентрований на сході та півдні.

Додамо, за словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, великий наступ росіян розпочнеться в будь-який момент, після 15 лютого. За прогнозами західних розвідок, наступу варто чекати наступні десять днів.

Війна, 06.02.2023 19:45