Фото: Генштаб ЗСУ

Ворог наступає на чотирьох напрямках і зазнає великих втрат, — Генштаб

Рашисти проводять наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. При цьому зазнають великих втрат.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна і Діброва Луганської області та Верхньокам’янське, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут і Іванівське Донецької області.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів. Знищено чотири БпЛА противника типу "Орлан-10".

Ракетники та артилеристи уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили противника та важку вогнеметну систему "Cолнцепьок".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає, що Росія може атакувати Україну знову з метою реваншу. Ймовірно, новий наступ може бути на сході нашої держави.

До того ж Зеленський також наголосив, що, попри активні бойові дії, українські війська не мають наміру залишати Бахмут. Виведення військ із цих територій не планується.

Війна, 04.02.2023 07:34