Фото: Офіс президента

Зеленський анонсував призначення голів ОВА у прикордонних регіонах: які кандидати у пріоритеті

Президент Володимир Зеленський анонсував низку кадрових перестановок у регіонах України. Зокрема кадрові ротації торкнуться місцевої влади.

Про це він повідомив під час відеозвернення.

"Посилюємо наші управлінські позиції. У низці регіонів — прикордонних особливо та прифронтових  призначаємо керівників із воєнним досвідом. Тих, хто може проявити себе найбільш ефективно в захисті від наявних зараз загроз", — заявив Зеленський.

За словами гаранта, таким чином країна буде поєднувати здобутий нашими людьми досвід захисту України з воєнним досвідом та з конкретною управлінською роботою на посадах у місцевій та центральній владі.

Нагадаємо, 1 лютого Кабінет Міністрів звільнив керівників Державної митної служби України. Своїх посад лишилися в.о. голови митниці і двоє заступників.

Також повідомлялося, що міністр оборони Олексій Резніков може звільнитися з посади наступного тижня. На його місце можуть призначити очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Проте пізніше очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що цього тижня кадрових змін у сфері обороні не відбудеться.

Політика, 06.02.2023 22:30