Зеленський зробив важливе звернення до мешканців Криму

17 СЕРПНЯ 2022 08:34

Президент України Володимир Зеленський закликав жителів Криму не наближатися до військових об'єктів РФ на тлі вибухів на півострові.

Про це пише TrueUA із посиланням на звернення глави української держави.

"Кожен день і кожну ніч ми бачимо нові повідомлення про вибухи на території, яку тимчасово зайняли окупанти. І я прошу зараз всіх наших людей в Криму, інших регіонах на півдні України, в окупованих районах Донбасу і Харківщини бути дуже уважними. Будь ласка, не наближайтеся до військових об'єктів російської армії і всіх місць, де вони зберігають боєприпаси і техніку, де тримають свої штаби", – зазначив президент.

Він наголосив, що чим менше в окупантів буде можливості вбивати українців і творити зло, тим раніше війна закінчиться звільненням територій України.

За його словами, масовий виїзд росіян з Криму доводить їх усвідомлення того, що їм не місце на півострові.

Зеленський додав, що причини вибухів на тимчасово окупованих територіях можуть бути різними.

"Цитую визначення самих окупантів: "головотяпство". Але сенс у них один – знищення логістики окупантів, їх боєприпасів, військової та іншої техніки, командних пунктів. Це рятує життя наших людей", – сказав президент.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Росією Криму вранці 16 серпня пролунали вибухи. У Джанкойському районі півострова було видно густий чорний дим.

Війна, 17.08.2022 08:34