Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Адвокати, які кілька років співпрацювали з Трампом, більше не хочуть представляти його інтереси, — Newsweek

Адвокати, які протягом багатьох років представляли інтереси екс-президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, відмовились з ним співпрацювати. Причина розриву невідома.

Як повідомляє Newsweek, у поданні до суду у Нью-Йорку юридичні фірми LaRocca, Hornik, Greenberg, Rosen, Kittridge, Carlin and McPartland заявили, що стався "непоправний зрив відносин між адвокатом і клієнтом". Саме юристи цієї фірми представляли інтереси Трампа та його передвиборчої кампанії протягом кількох років. 

Вимагаючи припинення співпраці з клієнтом, адвокат екс-президента Джаред Блуметті попросив пояснити суду подробиці розриву "за закритими дверима", тобто приватно.

"Основна причина клопотання пов’язана з непоправним розладом відносин між адвокатом і клієнтом, деталі якої фірма шанобливо просить дозволити пояснити суду в закритому режимі", — написав Блуметті.

Він додав, що розрив відносин між клієнтом та адвокатом — це достатня причина для припинення співпраці, навіть якщо клієнт виступає проти, а причина розриву спірна.

Нагадаємо, згідно з опитуванням CNN, Дональд Трамп продовжує зберігати перевагу перед президентом Джо Байденом, оскільки передвиборча кампанія — і кримінальний процес над колишнім президентом просуваються вперед.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 02.05.2024 11:56