Скріншот з відео

Інфраструктуру знищено: з'явилися нові деталі вибухів на нафтобазі у Луганську

Пожежники в окупованому Росією Луганську не впоралися з наслідками займання, яке виникло у вівторок, 7 травня, на місцевій нафтобазі.

Як заявив очільник обласної військової адміністрації Артем Лисогор, нафтопродукти, які там зберігались, вигоріли, а інфраструктуру нафтобази знищено. 

"Заправляти російську військову техніку стане набагато складніше. Доведеться прокладати новий логістичний ланцюг і зберігати паливо ще далі від лінії фронту. Загарбники самі знають, що відновлювати такі об’єкти їм ніхто не буде", — пише Лисогор у своєму Telegram-каналі.

7 травня ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник повідомив, що було обстріляно "розташовану в межах міста нафтобазу", а удар "імовірно здійснено ракетами західного зразка ATACMS".

За його даними, постраждали п'ятеро співробітників нафтобази, їх госпіталізовано. У нібито було пошкоджено лінії електропередачі, будинки в районі нафтобази частково знеструмило.

Нагадаємо, 13 квітня Збройні сили України здійснили потужний удар по пункту управління рашистів у Луганську. За даними Повітряних сил ЗСУ, він був атакований західними ракетами, які надали союзники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2024 02:53