Фото: ілюстративне. Джерело: "Главком"

Погрожував ножем бармену: у Львові іноземець пограбував ресторан у центрі міста

У Львові іноземець пограбував ресторан у центрі міста. Злочинця затримали, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відомо, що інцидент трапився 2 травня. На оперативну лінію 102 близько 11:00 надійшло повідомлення від працівника одного з ресторанів, розташованого у центральній частині Львова. За словами заявника, у приміщення зайшов невідомий чоловік, підійшов до барної стійки та почав погрожувати бармену ножем. Він забрав з каси близько п'яти тисяч гривень та втік.

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи "Безпечна Львівщина", правоохоронці встановили місце перебування злочинця. Його затримали працівники патрульної поліції на площі Ринок у центрі міста. Фігурантом виявився 42-річний іноземець, який тимчасово проживає у Львові.

За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження. Злочинцеві загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Затримання іноземця у Львові

Затримання іноземця у Львові. Джерело: Нацполіція

Нагадаємо, нещодавно у Львові 43-річна жінка підпалила магазин та втекла. Внаслідок інциденту пошкоджено обладнання та частина товару. Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Додамо, 17 квітні у Києві 24-річний чоловік з ножем пограбував салон краси. Інцидент трапився у Святошинському районі столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.05.2024 20:31