Професійна зустріч автомобільної спільноти в Києві 14-16 травня

08 ТРАВНЯ 2024 17:32

​14-16 травня 2024 року в Києві у Міжнародному виставковому центрі пройде 31-а спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів AutoTechService та 4-та спеціалізована виставка комерційного та спеціального автотранспорту ComAutoTrans https://avtoexpo.ua/.

AutoTechService — єдина в Україні спеціалізована виставка та найочікуваніша щорічна подія серед представників автосервісу та післяпродажного обслуговування легкових і вантажних автомобілів, виробників та імпортерів комерційного та спеціального транспорту, і всіх інших спеціалістів, чия діяльність пов’язана з автомобілями.

У виставці AutoTechService'2024 беруть участь лідери ринку: BM Parts, "Дімед", "АТЛ Автосервіс", Bardahl, Motul, "Оус Дістрибюшн", MSG Equipment, Hydroxy Ukraine, "Автоноватор", "А-Грін", "Аірпад Пневматична Підвіска", "Гпл", "Грасс Трейд", "Планета Автотехсервіс", "Проставочка", "Лемарікс", "СTOгруп", "Топекс Україна", "Альфа Фільтр", "Бетта Сервіс", Exist.ua, "Зірка Аверс", Signeda та інші.

Генеральний партнер AutoTechService`2024 — MOTUL.

MOTUL — французька компанія світового класу, що спеціалізується на розробці, виробництві та розповсюдженні високотехнологічних мастильних матеріалів для двигунів, а також мастильних матеріалів для промисловості через підрозділ Motul Tech.

Учасників та гостей виставки очікує насичена ділова програма:

  • 14 травня: Семінар "Робочі процеси та ефективність СТО" (Спікер | Експерт-консультант з управління, бізнес-тренер Академії Автосервісу Анатолій Соловйов)
  • 14 травня: "FORUM СТО" (Організатор | AutoExpert-consulting)
  • 15 травня: Семінар "Економіка і Фінанси СТО" (Спікер | Експерт-консультант з управління, бізнес-тренер Академії Автосервісу Анатолій Соловйов).
  • 15 травня в рамках дводенного форуму "Відбудова в дії" для потенційних замовників автотехніки (керівники громад, державних та комунальних підприємства, фахівців з тендерних закупівель) буде проведена конференція "Розвиток парків автомобільної та комунальної техніки в громадах". Організатори заходу запросили до співпраці представників територіальних громад аби вони  поділилися з колегами своїми кейсами вирішення проблем управління автопарками пасажирського та комунального транспорту, будь-які ситуації з комунальним чи пасажирським транспортом, які вдалось вирішити з максимальним ефектом для громади. Про що ці кейси? В тому числі й про залучення нестандартних джерел фінансування транспорту (наприклад, співфінансування з місцевим бізнесом, грантові кошти, безкоштовне отримання транспорту від донорів). Своїм досвідом поділяться представники Львова, Вінниці, Фастова тощо.
  • Учасників Форуму також очікує огляд новел законодавства і практики закупівель від тендерного експерта Дениса Левченка "Публічні закупівлі автотранспорту та супутніх послуг". Ключова тема — "Новації в тендерних закупівлях автотранспорту".
  • Ще одна знакова подія форуму-практикуму — конференція "Перспективи автомобільних кластерів в Україні. Роль громад", спікер Олег Омельницький, директор компанії AUTO-Consulting.

Ключові теми:

  • Трансформації ринку комерційної та спеціальної автотехніки. Як змінився ринок і які зміни ще попереду?
  • Як вплине електромобільність на сегмент комерційних та комунальних авто. Чому ці зміни неминучі.
  • В якому стані буде існувати український автопром в найближчі роки? Огляд існуючих кластерів, і як громади можуть сприяти їх формуванню і залученню інвестицій.
  • Рівень локалізації, нові тренди й поява нових моделей на ринку. Які ризики є у тендерних закупівлях і як будуть мінятися критерії вибору автотехніки.

При реєстрації на заходи ділової програми ви автоматично отримуєте квиток на виставки AutoTechService та ComAutoTrans.

На виставці ComAutoTrans, що пройде в одному павільойоні з AutoTechService, цього року буде представлена експозиція комерційного та комунального автотранспорту, а також спецтехніки для комунальних підприємств та аварійних служб міських, селищних та сільських територіальних громад.

Учасниками ComAutoTrans стали лідери ринку комерційного та спеціального автотранспорту: "Альфатекс"; "Будшляхмаш"; "Авто-Регіон"; "Укравтокомплект"; "Тек-Транс"; "Юромаш"; "Реформ"; "Вінтехсолюшнс"; "Патрон Авто"; "Завод Спеціального Обладнання"; "Чернігівський автозавод"; "Завод Автоснаб"; "Верхньодніпровський авторемонтний завод"; Schmitz Cargobull Ag; НВП "Ізотоп Прибор Сервіс"; "МеГоЕлектрік ЮА"; "СП з ЦІ Пегас СТ"; "Віннер Лізинг" та інші.

Особливістю цьогорічної виставки є одночасне проведення 4-ох спеціалізованих технічних виставок: ComAutoTrans та AutoTechService (павільйон №4), Aquatherm Kyiv та Intertool Kyiv (павільйон №1, вхід 1А та 1С).

Квиток на будь-яку з виставок автоматично дає право відвідування всіх 4-ох виставок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.05.2024 17:32