Фото: соцмережі

У Харкові під час удару по стадіону не оголошували тривогу: у чому причина

У середу, 8 травня, у Харкові не була оголошена повітряна тривога під час удару по стадіону у Салтівському районі. Це пов'язано з тим, що радари, ймовірно, не помітили ворожі ракети.

Таку заяву в ефірі "Суспільного" зробив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко. Посадовець наголосив, що тип озброєння, яким окупанти вдарили по Харкову, все ще не встановили. Також наразі невідоме місце запуску ракети.

Чубенко також заявив, що виду озброєння, яке було застосоване під час удару по обласному центру, не було помітно на радарах ППО.

"Є ймовірність, що ракета рухалася на низьких висотах і, відповідно, її не було видно на радарах ППО, або ж використовували інший вид озброєння, яке не було помічене військовими", — додав Дмитро Чубенко.

Удар по стадіону Харкова 8 травня: що відомо

Російські окупанти 8 травня вдарили по території освітньої установи в Харкові. Попередньо відомо, що постраждали троє дітей, а влучання було зафіксоване по відкритій місцевості на території освітньої установи. Пораненим хлопцям 12, 13 та 15 років.

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що стан одного з постраждалих дітей важкий.

Нагадаємо, 8 травня росіяни здійснили масовану атаку по Україні. У Запоріжжі внаслідок ракетних ударів пошкоджені три заклади освіти, медзаклад та 15 житлових будинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2024 16:55