Фото ілюстративне зі соцмереж

Українське підпілля анонсувало сезон "бавовни" у Криму і оприлюднило ефектне відео

Партизани з руху "Атеш" анонсували сезон "бавовни" на території окупованого Криму, який повинен призвести знищення військових об'єктів загарбників.

Про це повідомляє у Telegram-каналі рух опору "Атеш".

"Незабаром у Криму буде сезон "бавовни". Тотальної "бавовни", яка покладе край військовим об'єктам русні", — йдеться у заяві партизанів.

Рух "Атеш" також закликав жителів Криму розповсюджувати це відео, адже "зовсім скоро все почнеться".

Нагадаємо, декілька днів тому журналісти видання The New York Times повідомляли з посиланням на власні джерела, що Пентагон дозволив Україні завдавати удари далекобійними ракетами ATACMS по позиціях росіян в окупованому Криму.

У ніч на вівторок, 30 квітня, українські сили завдали комбінованого удару по тимчасово окупованому Криму. Спочатку відбувся наліт безпілотників, а за ним — ракетний обстріл із ракет ATACMS.

Також у ніч на неділю, 28 квітня, у тимчасово окупованому Криму в районі Джанкою та Євпаторії було неспокійно. Місцеві мешканці чули вибухи, а представники окупаційної "влади" оголошували про ракетну небезпеку в Криму.

Своєю чергою новопризначений міністр закордонних справ Латвії Байба Браже наголосила, що деякі західні країни вже надали Україні дозвіл бити їхньою зброєю по об'єктах у країні-агресорці Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.05.2024 10:59