Сергій Ківалов. Джерело: znaj.ua

В Одесі вдвічі зросла кількість постраждалих: серед них — екс-нардеп Ківалов

У понеділок, 29 квітня, рашисти вдарили по Одесі. Кількість постраждалих із восьми людей зросла до 17. Внаслідок ворожої атаки поранення отримав народний депутат України III—VIII скликань та ректор Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Ківалов.

Про це повідомив проректор університету Валентин Федоров, пише "Суспільне".

У соціальних мережах також очевидці пишуть, що бачили, як Ківалова забирала "швидка". За інформацією джерел, у нього поранення стегна з пошкодженням артерії, внаслідок чого сталася венозна кровотеча.

Відомо, що після вибуху загорілась будівля, відома в Одесі як "замок Ківалова" або замок "Гаррі Поттера". Там майже згоріла покрівля.

Наслідки удару РФ по Одесі 29 квітня. Джерело: Telegram-канал мера Одеси Труханова

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер заявив, що кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки станом на 19:55 зросла до 17 людей.

"Щонайменше двоє з них у важкому стані. Пораненим надається вся необхідна допомога. На місці продовжують працювати екстрені служби", — написав він у Telegram.

Оновлено 20:35

Міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, що у лікарні померла жінка 1983 року народження, яка постраждала внаслідок атаки РФ.

"Таким чином кількість загиблих внаслідок атаки збільшилася до трьох. Мої щирі співчуття рідним та близьким", — додав він.

Нагадаємо, у Харкові 29 квітня також пролунала серія гучних вибухів. Окупанти вдарили по місту авіабомбами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.04.2024 20:32