Фото ілюстративне. Джерело: today.ua

У семи областях сталися нові знеструмлення: в "Укренерго" назвали причини

У семи областях внаслідок бойових дій та через технічні причини виникли нові знеструмлення. Станом на ранок 29 квітня було знеструмлено близько 204 тисячі побутових споживачів. Зокрема, протягом доби діють обмеження споживання на Харківщині/ Також цілодобово обмежено споживання для промисловості на Криворіжжі.

Про це повідомляє "Укренерго".

"Через бойові дії є нові знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Харківській, Херсонській областях. З технічних причин є знеструмлення у Чернігівській області", — зазначають у компанії.

Також негода залишила без електропостачання один населений пункт у Дніпропетровській області. Тривають ремонтні роботи. Через інші причини станом на ранок понеділка без електропостачання залишається 406 населених пунктів.

В "Укренерго" зазначили, що у неділю, 28 квітня, добовий максимум споживання був на 6,2% нижчим, ніж в попередню неділю, 21 квітня, а 29 квітня станом на 10:30 споживання на 12% нижче, ніж в той самий час у попередній робочий день — п’ятницю, 26 квітня.

Нагадаємо, 27 квітня російські окупанти атакували чотири теплоелектростанції ДТЕК, де серйозно пошкодили обладнання. За попередньою інформацією, є постраждалі, енергетики намагаються ліквідувати наслідки атаки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 29.04.2024 14:52