Стівен Кінг / скріншот

Як закінчити війну в Україні: Стівен Кінг пропонує влаштувати бій між Зеленським і Путіним

Знаменитий письменник Стівен Кінг запропонував власний варіант закінчення війни в Україні. Він засуджує російську агресію та пропонує влаштувати бій між президентом Володимиром Зеленським та главою Кремля Володимиром Путіним.

Про це Кінг написав у соцмережі  X.

"Я б із задоволенням подивився, як містер Зе надере Путіну дупу", — йдеться у заяві письменника.

Стівен Кінг також переконаний, що Путін і Зеленський "повинні припинити вбивати людей" і побитися сам на сам. 

"Я думаю, що Путін і Зеленський повинні припинити вбивати людей і залагодити свої розбіжності mano a mano з оплатою за перегляд. Я хотів би побачити, як містер Зе надере дупу Путіну", — написав у соцмережі Кінг.

Зауважимо, американський генерал Бен Ходжес заявляв, що воєнні дії в Україні закінчаться лише тоді, коли російський диктатор Володимир Путін зрозуміє, що не зможе перемогти. Для цього країни Заходу повинні об'єднати всі зусилля для допомоги Києву.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що процес деокупації Кримського півострова пройде легше, ніж захопленого росіянами Донбасу. У цьому важливу роль відіграє ментальне повернення людей до України.

Також у липні 2023 року Зеленський повідомив, що війна в Україні не буде завершена до деокупації Кримського півострова. Інших сценаріїв українська влада не розглядає.

На думку колишнього прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, українській армії під силу звільнити тимчасово окупований Крим. Це станеться у разі продовження постачання озброєння від союзників.

Своєю чергою директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс заявила, що на сьогодні, виходячи із ситуації на фронті, завершення війни в Україні найближчим часом є малоймовірним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.05.2024 18:46