Фото: Facebook/Олексій Арестович

Арестович втрапив у новий скандал одразу після заяви на звільнення

Радник Офісу президента України Олексій Арестович написав заяву на звільнення після скандалу довкола його коментарів про вибух у Дніпрі. Та вже за декілька хвилин після публікації заяви Арестович знову втрапив у конфуз.

Про це пише TrueUA з посиланням на Facebook-сторінку радника Банкової.

У коментарях Арестович відповідав на різні запитання про звільнення й, напевно, вирішив пожартувати.

"Минулого разу, коли я йшов, через півтора місяці почалась війна. Побачимо, що цього разу буде", — написав політичний діяч.

Соцмережі сколихнуло обурення. Користувачі вважають, що своїми словами Арестович начебто натякає на нові неприємності для України.

Арестович після заяви про відставку втрапив у скандал.

Скандальна заява Арестовича про падіння ракети у Дніпрі

Ввечері 14 січня Арестович у розмові з російським журналістом Марком Фейгіним заявив, що російську ракету Х-22, яка влучила у житловий будинок у Дніпрі, могли збити українські сили ППО, і вона, вірогідно, впала на під'їзд будинку і вибухнула після цього. Цю заяву підхопили російські пропагандисти. Згодом його слова спростували у командуванні Повітряних сил, а сам Арестович перепросив. Щоправда, згодом він переслухав сказане в ефірі й забрав свої вибачення. За словами Арестовича, йшлося про припущення, а не доконаний факт.

У понеділок, 16 січня, у парламенті ініціювали збір підписів з вимогою звільнити Арестовича з посади радника Офісу президента після його заяви про ракетний удар РФ по будинку у Дніпрі 14 січня. 

Нагадаємо, російські загарбники вдень 14 січня вдарили ракетою по житловому будинку у Дніпрі. У багатоповерхівці повністю зруйновано 72 квартири, пошкоджено – 236, а також знищено 25 автомобілів.

Події, 17.01.2023 12:55