Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Атаки окупантів на Часів Яр: що відбувається в гарячій точці фронту

Загарбники з Росії зосередили атакувальні дії на Часів Яр Донецької області. Понад 20 тисяч окупантів залучили до штурмів міста, що свідчить про те, що цей напрямок має велике значення для країни-агресорки.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання війська "Хортиця" Назар Волошин в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

За його словами, проти українських військових на ділянці фронту біля Часового Яру воюють підрозділи 217 парашутно-десантного полку 98 повітряно-десантної дивізії повітряно-десантних сил Росії.

"Це десь 20-25 тисяч військовослужбовців російських окупантів намагаються штурмувати Часів Яр і околиці населених пунктів біля нього", — зазначив Волошин.

Він додав, що Росія постійно планово штурмує українські позиції, проте не закріплюється та відходить.

"Російська армія не полишає спроб захопити місто, не рахуючись з втратами як у живій силі, так і в техніці. Ворогів на території міста немає. Наразі місто наше. Ситуація навколо Часового Яру складна, проте вона контрольована, наші захисники отримують підкріплення, і стабілізують смугу", — підсумував Назар Волошин.

Нагадаємо, декілька днів тому в Міністерстві оборони Великої Британії заявили, посилаючись на дані розвідки, що російські окупанти, атакуючи територію навколо Часового Яру, активно застосовують керовані авіабомби. Щось схоже відбувалося і під час їхнього наступу на Авдіївку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.04.2024 16:39