Фото: соцмережі

Авіакатастрофа у Броварах: з'явилися деталі розслідування трагедії

Правоохоронці розслідують обставини авіакатастрофи в Броварах за участю керівництва МВС. У межах слідства опитали понад шість тисяч свідків.

Про це розповіли в Службі безпеки України, пише "УП".

Для розслідування справи також призначили понад 100 судових експертиз.

"У межах кримінального провадження перевіряється декілька версій щодо причини трагедії", — зазначили в СБУ.

Однак правоохоронці не розповіли, за якою саме статтею відкрите кримінальне провадження в межах справи. Натомість у СБУ пообіцяли обов’язково проінформувати громадськість про результати розслідування.

Трагедія у Броварах

Гвинтокрил ДСНС 18 січня впав поруч із дитячим садком та житловим будинком у Броварах. У будівлях перебували люди. Серед загиблих керівництво Міністерства закордонних справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на дитячий садок загинули 14 людей. Травмовано 25 осіб. У будівлі дитячого садка завершено пошуково-рятувальні роботи.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

Нагадаємо, після трагедії в Броварах міністрам заборонили літати на гелікоптерах. На сьогодні міністрам дозволено пересуватися лише на автівках. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.02.2023 19:15