Скріншот з відео

Авіакатастрофа в Малайзії: літак впав на автостраду, багато жертв (відео)

У четвер, 17 серпня, в Малайзії сталась авіакатастрофа. Внаслідок падіння літака на автостраду загинули десятеро людей.

Про це повідомляє BBCПравоохоронці зазначили, що внаслідок авіатрощі загинули двоє автомобілістів й вісім осіб, які перебували у літаку, коли він впав на місцеве шосе.

Подробиці авіатрощі

Літак Beechcraft Model 390 прямував з Лангкаві до Селангора і перед аварією намагався приземлитися. За словами начальника поліції федеративного штату, літак втратив зв'язок з диспетчерською вежею за дві хвилини до того, як повинен був приземлитись в міському аеропорту імені султана Абдула Азіза Шаха.

За даними CNN, літак врізався в автомобіль й мотоцикл. Міністр транспорту  Малайзії Ентоні Локе поділився додатковою інформацією під час прес-конференції.

"Ніхто не вижив в аварії. Жертви також ще мають бути ідентифіковані, про це буде повідомлено в належний час. Потрібно провести судово-медичну експертизу", — заявив він.

Нагадаємо, міністри, які представляють Канаду, Швецію, Україну та Сполучене Королівство подали позов до Міжнародного Суду ООН щодо незаконного збиття рейсу PS752 авіакомпанії МАУ. Цей крок має на меті притягнути Іран до відповідальності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 17.08.2023 19:27