Фото: Нацполіція

Автівку зім'яло вщент: на Київщині у ДТП постраждали троє людей, трирічна дитина в реанімації (фото)

У вівторок, 7 травня, неподалік Білої Церкви на Київщині трапилася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувалися троє людей. Трирічна дитина у важкому стані.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

ДТП за участі двох транспортних засобів трапилася на 83 кілометрі автодороги Київ — Одеса, в напрямку столиці. Попередньо встановлено, що водій КІА, виконував розворот, в цей момент відбулося зіткнення з легковиком Camry.

ДТП поблизу Білої Церкви 7 травня

ДТП поблизу Білої Церкви 7 травня. Джерело: Нацполіція

У результаті аварії в автомобілі Сamry травмувався трирічний хлопчик. Дитина з численними травмами перебуває в реанімації. Іншу 34-річну пасажирку ушпиталили з переломом ноги та забоєм грудної клітини. У водія також діагностували забій грудної клітини.

У кермувальника автомобіля KIA перелом хребта, стегна та травма живота. Чоловіка госпіталізували до реанімації. Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом ДТП.

ДТП поблизу Білої Церкви 7 травня.

ДТП поблизу Білої Церкви 7 травня. Джерело: Нацполіція

Нагадаємо, у Києві 5 травня 25-річний водій у стані алкогольного сп'яніння їхав на швидкості зустрічною смугою та здійснив зіткнення з автомобілем, у якому перебувало четверо людей. Внаслідок ДТП постраждали троє людей. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.05.2024 16:40