Фото ілюстративне. Джерело: Facebook-сторінка Чернівецької ОВА

Був у критичному стані: у Чернівцях у струмку виявили малюка

Декілька днів тому небайдужі чернівчани та лікарі врятували життя малюка. Знайшли хлопчика у критичному стані у струмку.

Про це повідомила служба у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що його доправили до реанімації, де впродовж декількох днів лікарі рятували його від переохолодження. Малюк одужав, і тепер на нього чекає довгий шлях пошуку люблячої родини.

"Пам'ятайте, що у кожному селі, селищі, місті є сімʼї, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують нашої уваги та підтримки. Тож вчасність виявлення таких сімей допоможе зберегти життя дітям та запобігти схожим ситуаціям у майбутньому", — наголосили у чернівецькій Службі у справах дітей.

Там закликали всіх громадян звертатися за номером телефону безплатної гарячої лінії служби у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації 0 800 401 000, якщо є інформація про дітей, які можуть перебувати в небезпеці або потребують допомоги, а також обов’язково повідомляти правоохоронні органи.

Нагадаємо, що в Польщі прикордонники допомогли п'ятирічному хлопчику з України, який обмотався ременем безпеки та не міг вивільнитися. Інцидент стався на пункті пропуску "Корчова". Малюк декілька разів обмотав ремінь безпеки навколо шиї, а блокування не дало змоги вивільнити дитину. Щоби звільнити дитину, яка задихалася, прикордонники перерізали ремені безпеки. Після надання необхідної першої медичної допомоги сім'я змогла продовжити свою подорож.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.10.2023 14:22