Валерій Залужний. Джерело: Facebook

Центр протидії дезінформації застерігає: в мережі з’явився "фейковий Залужний"

У мережі Інтернет активно поширюють рекламу сайтів, які нібито пов'язані з Валерієм Залужним, колишнім головнокомандувачем Збройних сил України. Ресурси з’являються на різних доменах, вони створені анонімами.

Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації. Там наголосили, що ці сайти не пов'язані з Валерієм Залужним, а про їхню діяльність правоохоронні органи України вже поінформовані.

"Ймовірно, за створенням цих онлайн-майданчиків стоїть ворог, який прагне розколу українського суспільства та використовує для цього різні засоби. Зокрема, сайти ведуть на анонімні Telegram-боти, що збирають інформацію про користувачів, яку в майбутньому можуть використати проти громадян України", — йдеться в повідомленні.

У Центрі протидії дезінформації застерегли від реєстрації на цих ресурсах і попросили довіряти лише верифікованим джерелам.

Джерело: Центр протидії дезінформації

Джерело: Центр протидії дезінформації

Нагадаємо, що в п’ятницю, 9 лютого, колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний отримав від президента Володимира Зеленського звання Героя України й орден "Золота Зірка". Залужний запевнив, що й надалі служитиме народу України, яскраво відреагувавши на таке визнання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2024 18:40