Фото: В'ячеслав Чаус

Через обстріл Чернігівщини троє осіб отримали травми: їх ушпиталили в стані середньої тяжкості

Уранці 4 липня російські військові завдали потужного удару по центру села Буда-Вороб'ївська Новгород-Сіверського району. Унаслідок цього поранення дістали троє осіб. 

Про це повідомив начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

За його словами, двох поранених довелося евакуйовувати ще під час обстрілу. Третій постраждалий звернувся за медичною допомогою сам. Травмованих передали працівникам екстреної медичної допомоги. Усі мають стан середньої тяжкості.

"Буда-Вороб'ївська під вогнем постійно. За цей час з села виїхала половина мешканців. Втім, ще понад півтори сотні досі там. Станом на ранок за допомогою у відселенні звернулася одна родина, ще дві виїхали самотужки", — поінформував про загальну ситуацію в селі очільник ОВА.

Ворог завдав потужного удару по центру села Буда-Вороб'ївська Новгород-Сіверського району.
Фото: 
В'ячеслав Чаус

Нагадаємо, у вівторок вранці російські окупанти обстріляли Херсон з артилерії. Двоє мешканців міста — чоловік та жінка загинули. Ворожа атака сталася близько шостої години ранку. Пошкоджено житлові будинки.

Додамо, зросла кількість жертв від атаки БпЛА по Сумах 3 липня. Станом на ранок вівторка відомо, що три особи загинули, ще 21 — отримала поранення. Раніше повідомлялося про двох загиблих й 19 поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2023 11:33