Урок китайської мови для російських поліцейських. Скріншот із відео

До чогось готуються? У мережі з'явилося відео, як російські поліцейські співають китайською (відео)

Китайські соцмережі поширили відео, на якому показали урок мови для працівників міністерства внутрішніх справ Росії. На ньому російські поліцейські навіть розучували пісню китайською.

У мережі припустили, що правоохоронці країни-агресора до чогось готуються.

На доволі кумедних кадрах видно групу зі семи російських поліцейських середнього віку, які спершу китайською повторювали за молодим вчителем слова "кухня", "потрібно" й інші.

Потім вони спробували співати, водночас виконуючи ще і якісь рухи руками. Через це урок став схожим на заняття для дітей.

Канал Astra зазначив, що серед росіян на відео вдалося ідентифікувати двох поліцейських — вони служать в управлінні Міністерства внутрішніх справ Росії у Санкт-Петербурзі.

"Де та за яких обставин знято відео, невідомо. Але в китайськомовних пабліках у соцмережах стверджують, що ролик датується 9 листопада 2023 року", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що китайські вчені відкрили аж вісім нових вірусів. Вони небезпечні тим, що можуть викликати рак. За даними The Daily Mail, науковці в Китаї, на тропічному острові Хайнань, виявили невідомі людству віруси. Дослідники, яким доручено підготувати світ до майбутньої пандемії, взяли майже 700 зразків у гризунів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.11.2023 14:40