Фото: armyinform.com.ua

"Ефективно нищить живу силу противника": Залужний показав роботу HIMARS на фронті

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що реактивний артилерійський комплекс HIMARS ефективно виконує завдання на фронті.

У Telegram-каналі головком показав відео роботи HIMARS на фронті та наголосив, що завдяки установці ЗСУ завдають потужних втрат ворогу.

За словами Залужного, українські воїни постійно перебувають в очікуванні. Проте щойно зʼявляється ворожа ціль, екіпажі за лічені хвилини завантажують HIMARS та виїжджають на вогневу позицію.

"Ми працюємо цілодобово, не залишаємо окупантам жодного шансу. Звичайно, хочеться діставати ще глибші цілі у тилу ворога, аби назавжди вигнати їх із рідної землі", — розповіли українські воїни. 

Нагадаємо, днями у мережі розпочали поширювати інформацію про те, що Сполучені Штати Америки нібито дозволили Україні атакувати Росію з HIMARS. Однак це виявилося фейком.

Додамо, на початку грудня Сили оборони ліквідували транспортний вертоліт Мі-8, який приземлився поблизу міста Лиман на Донеччині. Роботу Himars відкоригували захисники за допомогою безпілотника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.01.2024 17:38