Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Jerry Heil та alyona alyona дістався "смертельний номер" у фіналі "Євробачення-2024": що кажуть співачки

У фіналі "Євробачення-2024" українки виступатимуть під другим номером. Його називають "плямою смерті", адже за останні 15 років країни, які виходили на сцену другими, потрапляли до десятки найкращих лише один раз.

Стосовно цього питання висловилися українські співачки у своїх соцмережах.

Судячи з допису аlyona аlyona і Jerry Heil в соцмережі Instagram, співачок зовсім не бентежить їхній порядковий номер на "Євробаченні".

"Ми під номером два у фіналі вже завтра. Всі кажуть, що це "death spot" (смертельна позиція в контексті виступу, адже за закономірністю телевізійних шоу учасники, які виступають пізніше, мають кращу конвертацію голосування", — йдеться у дописі артисток.

Українки також закликали шанувальників їхньої творчості підтримати голосами у фіналі конкурсу.

"Такий номер нам обрали продюсери шоу. Ну що ж! Кому як не українцям знати, як це йти до своєї мети попри все!" — додали співачки й закликали об’єднуватися і голосувати за другий номер.

аlyona аlyona і Jerry Heil на Євробаченні 2024 дістався стартовий номер, який вважають "плямою смерті"

Скріншот зі сторінки в Instagram аlyona аlyona і Jerry Heil

 

Нагадаємо, 9 травня відбувся другий півфінал "Євробачення-2024" у Мальме. 16 артистів змагалися за можливість потрапити до гранд-фіналу, який відбудеться в суботу, 11 травня.

Також повідомлялось, що представниці України на Міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024" Alyona Alyona і Jerry Heil опустилися у рейтингу букмекерів щодо потенційних переможців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 10.05.2024 20:26