Фото: Магнолія ТВ

Кабмін доручив створити робочу групу для розслідування авіакатастрофи у Броварах

Кабінет Міністрів України розпорядився утворити спеціальну робочу групу, яка буде контролювати розслідування падіння гелікоптера ДСНС в Броварах. 

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

За словами прем'єра, наразі на місці авіакатастрофи працюють спеціалісти, аби встановити всі деталі та причини трагедії.

"На позачерговому засіданні Уряд доручив у рамках Державної комісії ТЕБ і НС утворити спеціальну робочу групу, яка візьме на контроль розслідування трагедії в Броварах. До складу групи увійдуть в. о. міністра внутрішніх справ, керівник ДСНС, представники інших міністерств", — написав він.

Нагадаємо, гвинтокрил впав поруч із дитячим садком та житловим будинком у Броварах уранці 18 січня. У будівлях перебували люди. Серед загиблих керівництво Міністерства закордонних справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на дитячий садок загинули 14 людей. Травмовано 25 осіб. У будівлі дитячого садка завершено пошуково-рятувальні роботи.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

Події, 18.01.2023 17:45