Фото: Олександр Порхун. Джерело – unn.ua

Кабмін призначив тимчасового міністра у справах ветеранів

У п'ятницю, 9 лютого, Кабінет міністрів України реалізував зміни у кадровому блоці. Зокрема, призначення відбулось у Міністерстві у справах ветеранів та у Міністерстві енергетики України.

Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Він зазначив, що тимчасово покладено виконання обов’язків Міністра у справах ветеранів України на Порхуна Олександра Володимировича.

Також звільнено Сафарова Фаріда Каміл огли з посади заступника Міністра енергетики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Нагадаємо, 9 лютого народний депутат України Георгій Мазурашу вийшов з партії "Слуга народу". Він обіцяє підтримувати усі ініціативи фракції.

Також 6 лютого народна депутатка Мар'яна Безугла офіційно вийшла з політичної партії "Слуга народу". Відповідну заяву задовольнила голова фракції Олена Шуляк. Вона додала, що попри те, що покидає партію "Слуга народу", продовжить підтримувати президента України Володимира Зеленського.

Раніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що в українському парламенті назріває велика криза через відсутність бажання у депутатів працювати. Станом на 26 січня ще 17 "слуг народу" написали заяви про складання мандата народного депутата.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.02.2024 14:37