Наслідки рашистського обстрілу в Києві. Джерело: ДСНС України

Кількість загиблих унаслідок рашистської атаки 29 грудня зросла в Києві та Запоріжжі

Кількість жертв у Києві та Запоріжжі внаслідок вчорашнього масованого обстрілу зросла. Відомо вже про 13 загиблих у столиці та дев’ять — у Запоріжжі.

Про це повідомили міський голова Києва Віталій Кличко та секретар міської ради Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Спочатку, сьогодні зранку, Віталій Кличко у своїх соціальних мережах повідомив, що кількість загиблих у результаті атаки на столицю 29 грудня зросла до 11 людей. Він зазначив, що ще два тіла дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі.

Однак згодом він уточнив інформацію про жертви від російських терористичних атак.

"Оновлення. Ще два тіла загиблих дістали з-під завалів. На цей час — 13 загиблих", — написав він.

Окрім того, Кличко розповів, що 32 людини постраждали. Наразі 17 із них перебувають у стаціонарах медичних закладів столиці.

Своєю чергою, секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що кількість загиблих у Запоріжжі внаслідок вчорашнього масованого обстрілу зросла до дев’яти. У Запоріжжі сьогодні оголосили траур за жертвами ракетного удару 29 грудня.

"У Запоріжжі оголошено День жалоби за загиблими від учорашнього ворожого ракетного удару. 29 грудня у нашому місті рашисти жорстоко обірвали життя дев’ятьох невинних мирних людей", — зазначив Куртєв.

Раніше Запорізька обласна військова адміністрація повідомляла про вісім загиблих і 13 поранених людей.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомляв, що 29 грудня війська країни-агресорки випустили по Україні 158 повітряних цілей. Протиповітряній обороні вдалося знищити 27 "Шахедів" і 87 крилатих ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.12.2023 11:15