Фото: сайт КМДА

Кличко звільнив директора столичної ритуальної служби: яка причина

У середу, 25 жовтня, мер Києва Віталій Кличко звільнив директора столичної ритуальної служби. Він неналежно виконував свої посадові обов’язки.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Директора ритуальної служби комунального підприємства "Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування" Олександра Голуба звільнено з посади", — йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі, підставою для звільнення стало неналежне виконання очільником ритуальної служби своїх посадових обов’язків та незадовільна робота.

Зазначається, що виконання обов’язків директора служби тимчасово покладене на його заступника до моменту призначення нового директора в установленому законом порядку.

Варто додати, що у червні 2023 року правоохоронці провели обшуки у комунальній ритуальній службі. За словами слідчих, службовці виплачували заробітну плату фіктивно працевлаштованим працівникам, які не відвідували місце роботи та фактично не виконували свої обов’язки.

Нагадаємо, 24 жовтня президент України Володимир Зеленський звільнив Богдана Данилишина з посади члена Ради Національного банку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.10.2023 18:06