Фото: прес-служба Офісу президента

Коли Путін виведе війська з України: Зеленський зробив рішучу заяву

На думку президента Володимира Зеленського, російський диктатор Володимир Путін віддасть усі захоплені території у разі виходу українських Збройних сил на лінію фронту до початку повномасштабної війни. 

Таку заяву глава держави зробив в інтерв'ю CBS News.

Зеленський переконаний, що для перемоги у війні Україні потрібна зброя від Заходу, посилення санкцій проти РФ, а також блокування всіх економічних зв'язків із Москвою. Глава держави також заявив, що в такому разі українській армії не обов'язково доведеться виходити на кордони 1991 року, а достатньо буде повернути землі, захоплені Російською Федерацією після початку вторгнення.

Зеленський наголосив, що, якщо глава Кремля втратить ці території, то у нього зникне впевненість у державах, які "сумніваються", а також втратить силу всередині Росії.

"Лише тоді Путін буде готовий до діалогу. Тоді вимогою цивілізованого світу до нього має стати визволення всіх українських земель", — додав український лідер.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін повинен програти у війні з Україною. Коли він програє, демократичний світ отримає хорошу перспективу на покоління вперед.

Нагадаємо, у середу, 20 березня, радник президента США Джейк Салліван приїхав до Києва з неоголошеним візитом. Він запевнив, що Конгрес проголосує допомогу Україні на 60 мільярдів доларів.

Також Салліван переконаний, що Російська Федерація вже програла війну проти України, адже Кремль не зумів виконати свої плани на повномасштабне вторгнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.03.2024 19:13