Фото: Netherlands at NATO / Twitter

Стало відомо, коли партнери України знову зберуться у форматі "Рамштайн"

Наступне засідання Контактної групи з питань оборони України "Рамштайн" відбудеться 26 квітня. Це буде 21-ша зустріч у форматі відеоконференції.

Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на очільницю Міноборони Нідерландів Кайсу Оллонгрен. Вона зазначила, що попереду "важливий тиждень" та нагадала, що 19 квітня відбулася зустріч Ради Україна-НАТО. 

"Наприкінці тижня буде зустріч формату "Рамштайн". Тож це важливий тиждень. Усім потрібно активізувати зусилля", — зазначила вона.

Засідання формату "Рамштайн" офіційно анонсував міністр оборони США Ллойд Остін ще наприкінці минулого тижня після зустрічі Ради Україна-НАТО, проте новина залишилася переважно непоміченою.

У Пентагоні зазначили, що засідання відбудеться 26 квітня — у другу річницю від першого "Рамштайну". Це буде 21-ша зустріч у віртуальному форматі.

Нагадаємо, 19 березня міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін заявив, що партнери України не мають планів щодо зміни формату засідань Контактної групи з питань оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.04.2024 18:50