Фото: Facebook Рустема Умєрова

Коли відбудеться наступний "Рамштайн": відповідь Міноборони

Наступне засідання в форматі "Рамштайн" пройде вже в листопаді цього року. На ньому опрацьомуватимуть потреби Збройних сил України у системах протиповітряної оборони, артилерії та боєприпасах.

Про це в ефірі телемарафону розповів начальник Управління преси та інформації Міноборони Ілларіон Павлюк. Він зазначив, що між засіданнями "Рамштайн" відбуваються щотижневі дзвінки міністра оборони з його колегам з країн-партнерів.

"Тобто робота ведеться постійно. Також ведеться робота в рамках "коаліції спроможностей. Наступне засідання буде в листопаді. Дата буде відома пізніше. Буде фокус на підготовці до зими — ППО, артилерія, боєприпаси. Але потреби завжди залежать від того, що потрібно воїнам на фронті. І вони постійно уточнюються", — повідомив Павлюк.

Нагадаємо, 11 жовтня президент Володимир Зеленський відвідав Брюссель із робочим візитом. Там гарант взяв участь у шістнадцятій зустрічі союзників України у форматі "Рамштайн" та провів низку двосторонніх зустрічей. Президент на засіданні "Рамштайну" заявив, що Україна повинна стати переможцем у зимовій битві, коли російські загарбники відновлять масовані атаки на об'єкти критичної інфраструктури. Наша держава має для цього відповідні спроможності оборонної промисловості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.10.2023 19:59