Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Коли визначиться абсолютний чемпіон: оголошено нову дату бою Усик — Ф'юрі

Оприлюднено нову дату бою між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі. Поєдинок заплановано на травень цього року.

Про це повідомляє промоутерська компанія Queensberry Promotions у соцмережі X.

За даними джерела, бій між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Оголошено нову дату бою Усик — Ф'юрі

Варто зазначити, що бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він попросив вибачення у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найвірогідніший опонент — обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, що 1 лютого в мережі з’явилося промо-відео до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. У ролику українець і британець постають в образі героїв вестерну, гладіаторів, піратів і анімаційних героїв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.02.2024 22:35