Фото: Офіс президента

Комітет Ради підтримав звільнення Кубракова

Комітет Верховної ради з питань транспорту підтримав звільнення Олександра Кубракова з посади віце-прем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Про це повідомляє народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк.

Железняк додав, що нардепи сьогодні голосуватимуть тільки за звільнення Кубракова. 

"Призначень на посади міністрів сьогодні не буде", — зазначив він.

У середу, 8 травня, нардепи від партії "Слуга народу" на засіданні фракції вирішили розділити на два окремих відомства Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Рішення парламентського комітету з питань організації державної влади підтримав прем'єр-міністр Денис Шмигаль, який брав участь у засіданні фракції. Було запропоновано утворити Міністерство інфраструктури та Міністерство регіональної політики. 

У ЗМІ повідомляли, що у четвер, 9 травня, парламент запланував звільнити Кубракова з посади, після чого уряд повинен ухвалити рішення про розділення міністерства. Очолить Мінінфраструктури Кубраков, а з кандидатурою очільника Мінрегіону ще не визначились. 

Нагадаємо, 8 травня уряд утворив Штаб з підготовки до наступного опалювального сезону. В ньому координуватимуть роботи з подолання наслідків енергетичного терору з боку окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.05.2024 10:20