Фото: Instagram Тібо Куртуа

Куртуа у заявці "Реала" на "Баварію": чи посуне бельгієць з рамки воріт Андрія Луніна

Воротар мадридського "Реала" Тібо Куртуа не вийде на матч в першому півфіналі Ліги чемпіонів з "Баварією". Він поїде в Мюнхен, щоб підтримати команду.

Про це повідомляє Madrid Xtra у соцмережі X з посиланням на Marca.

За даними джерела, Куртуа потрапив до заявки "Реала" і поїде в Мюнхен, щоб підтримати команду. Він через травму не виходив на поле з серпня.

Перший півфінальний поєдинок Ліги чемпіонів проти "Баварії" пройде 30 квітня.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що український голкіпер Андрій Лунін може отримати від керівництва мадридського "Реала" нову пропозицію щодо працевлаштування. Іспанський клуб має намір підписати з воротарем довгостроковий контракт.

Раніше повідомлялось, що воротар мадридського "Реала" та національної збірної України Андрій Лунін став лідером серед українських спортсменів за кількістю підписників в Instagram. Він обійшов футболіста лондонського "Арсеналу" та теж збірної України Олександра Зінченка. Лунін тепер має понад 2,65 мільйона підписників. 25-річний футболіст обійшов партнера зі збірної України Олександра Зінченка, в якого понад 2,62 мільйона. В чемпіона світу WBA, WBO й IBF в надважкій вазі — боксера Олександра Усика — 2,02 мільйона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.04.2024 19:59