Фото: Вітіньо. Джерело — сайт "Дніпра-1"

Легіонери "Дніпра-1" відмовляються повертатися до України через нещодавню атаку дронів, — ЗМІ

Троє бразильських легіонерів "Дніпра-1" відмовляються повертатися до України через нещодавню атаку російських дронів по місту. Йдеться про Вітіньо, Маркоса Андре та Варжао.

Про це повідомляє неофіційний сайт "Дніпра" FCDNIPRO.COM.

Наразі немає реакції щодо цієї інформації офіційних представників "Дніпра-1", а також самих футболістів.

Ще 18 січня делегація "Дніпра-1" вирушила на збір до Туреччини, який був поділений на дві частини: 20 січня — 2 лютого та 5 — 17 лютого. Після першої половини сезоні "Дніпро-1" посідає друге місце в чемпіонаті України.

Що відомо про нічний обстріл Дніпра

Вночі проти 13 лютого російські загарбники атакували дронами Дніпро та область. Зафіксовано влучання по енергетичному об'єкту. За словами голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, під вогнем окупантів опинилися енергетичний та інфраструктурний об'єкти. На обох об'єктах спалахнули пожежі, які оперативно загасили. 

Перебої з водопостачанням

Крім того, за даними "Дніпроводоканалу", у місті після вибухів у звʼязку з перебоями світла зупинилась насосна станція на житломасиві "Лівобережний-3", також частково припинено водопостачання.

Пошкодження ТЕС

Водночас у ДТЕК зазначили, що у ніч на 13 лютого внаслідок обстрілу постраждала одна з теплоелектростанцій. Проте регіону, у якому відбулося пошкодження енергооб'єкта, компанія не називає. Наголошується, що внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Станція припинила виробництво електроенергії. У компанії додають, що після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил, вночі 13 лютого війська країни-агресорки випустили по Україні понад два десятки іранських дронів-камікадзе типу "Шахед". У результаті бойової роботи знищено 16 ударних БпЛА ворога у межах Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.02.2024 23:51