Скріншот з відео Маріупольської міської ради

Маріупольці показали свої квартири після "ремонту" окупантів (відео)

Під час російської блокади навесні 2022 року в одному з будинків Маріуполя згоріли два під’їзди. Місцева окупаційна влада обіцяла людям допомогти все "відновити". Втім, реальність "русского міра" виявилась інакшою.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада у Telegram-каналі.

На прикладі п’ятиповерхівки на вулиці Гагаріна, 4 у Приморському районі Маріуполя окупанти продемонстрували, як вони вміють "відремонтовувати" те, що самі до цього зруйнували.

"Стелі зробили з плит у напіваварійному стані усюди тріщини. Стіни осипаються. Проводку ніде не проведено. Єдине, що зробили вставили нові вікна та батареї. І фасад дороблюють, щоб показувати на пропагандистських каналах. Маріупольці обурені як їм жити й за які кошти робити ремонт", йдеться у повідомленні міськради.

Зазначається, що псевдовлада на заяви містян не реагує, переадресовує до підрядника. А у тих за документами усе зроблено. Люди залишаються наодинці з проблемами. 

"Так проходять "ремонти" майже у всіх пошкоджених росіянами будинках. Робляться лише фасади для картинки, за якими залишається аварійний стан житла", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Росії на День захисника вітчизни, який там традиційно святкують 23 лютого, запланований вихід на екрани кінострічки "про початок СВО та звільнення Маріуполя". Пропагандистський фільм під назвою "20/22" кінематографи РФ знімали в окупованому місті. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.02.2024 03:20