Фото: росЗМІ

Масштабні тривоги та вибухи в містах: РФ вночі атакувала Україну

Уночі 10 лютого в Україні декілька разів лунала масштабна повітряна тривога. Окрім цього, у Запоріжжі, Херсоні, Дніпрі, Вінниці та Харкові чули вибухи.

Про це свідчать дані, опубліковані владою українських міст.

Харків

У Харкові орієнтовно о 04:30 зафіксували близько 10 вибухів. За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, ворог завдав ударів по критичній інфраструктурі міста. У деяких районах перебої з електрикою. Інформація щодо постраждалих уточнюється. 

Дніпро

У Дніпрі вночі було гучно, однак "прильотів" не зафіксували. Бійці повітряного командування "Схід" пишуть, що близько опівночі над містом збивали ворожі "шахеди". 

Запоріжжя

Впродовж ночі ворог двічі обстрілював Запоріжжя. У місті зафіксовано щонайменше 17 "прильотів". Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв стверджує, що це найбільша атака на місто з початку повномасштабного вторгнення. Рашисти обстріляли енергетичну інфраструктуру Запоріжжя. 

Херсон

Херсон обстріляли запалювальними снарядами. Місцеві Telegram-канали пишуть, що є влучання в один із дворів міста. 

Вінниця

У Вінниці вночі теж чули вибухи. У соцмережах припускають, що українська ППО працювала по ворожих "шахедах". Офіційно щодо "прильотів" влада не повідомляла.

Нагадаємо, напередодні, 9 лютого, українців попереджали про можливу атаку "шахедами". Водночас в Офісі президента повідомили, що окупанти розпочали масштабний наступ в Донецькій та Луганській областях. Українські військові ведуть масштабні бойові дії з російськими загарбниками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2023 07:29