Фото: Федерація хокею України

Матч чемпіонату України з хокею пройде з глядачами: це станеться вперше після повномасштабного вторгнення РФ

Поєдинок чемпіонату України з хокею між "Соколом" і "Кременчуком" відбудеться з глядачами. Матч пройде 19 лютого у Палаці спорту та розпочнеться о 18:00.

Про це у Telegram-каналі повідомила Федерація хокею України.

"І хоч до миру в Україні ще далеко, з приємністю сповіщаємо, що понеділковий матч Favbet ліги між "Соколом" і "Кременчуком" у Палаці спорту відбудеться з глядачами", — йдеться у повідомленні Федерації.

Хокейний матч "Сокіл" — "Кременчук" пройде з глядачами

Фото: Федерація хокею України

Там також наголосили, що придбати квитки можна за посиланням чи в касі Палацу спорту в день матчу.

"Не втратьте нагоду переглянути останнє в цьому сезоні в рамках регулярного чемпіонату Хокейне Класичне наживо. Не виключено, що саме в цьому матчі й визначиться переможець регулярного сезону", — повідомили у Федерації хокею України.

Нагадаємо, у Міністерстві молоді та спорту повідомили, що вболівальники спорту незабаром матимуть можливість наживо відвідувати спортивні події та стежити за улюбленими командами та спортсменами безпосередньо з трибун спорткомплексів і стадіонів. Для цього розроблено відповідні заходи. Очільник відомства Матвій Бідний зазначив, що пропоновані заходи допоможуть усім учасникам почуватися безпечніше та насолоджуватися енергією змагань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.02.2024 23:35