MEGOGO запустив безоплатний різдвяний аудіопроменад з історіями знакових місць Києва

27 ГРУДНЯ 2023 17:30

До Різдвяних свят, MEGOGO AUDIO запустив безоплатний різдвяний аудіопроменад з історіями знакових місць Києва. 

"Зимовий Київміськподкаст" — це святковий тридцятихвилинний аудіомаршрут. У слухачів буде нагода дізнатися більше про важливі локації центру столиці й подивитися на них з історичної перспективи. Проєкт реалізується в ідейному партнерстві з командою Київ Цифровий.

Слухачі з усієї України можуть здійснити уявну або реальну прогулянку святковим містом по знакових місцях: Софійській площі, Золотих воротах, Ярославому валу, Львівській площі, Пейзажній алеї, Михайлівській площі та Майдану. 

Команда MEGOGO AUDIO займалась створенням проєкту. Автором сценарію став Юрій Марченко. Озвучив історії телеведучий — Тімур Мірошниченко, а обкладинку розробила художниця-ілюстраторка Катерина Степаніщева. 

Що цікавого можна дізнатись з подкасту? 

Де ставили головну ялинку країни на початку двадцятого століття і до чого тут відро з водою; історія створення пам'ятки української архітектури – Софійського собору; чому київські кіношники були проти відбудови стародавніх Золотих воріт; де в Києві знаходиться район фешенебельного житла в старовинних будинках, і на якій вулиці народився видатний авіаконструктор Ігор Сікорський;  як знайти один із найстаріших постійно діючих кінозалів світу, у якому показують  українське кіно, артхаус та мудрі розмови про долю кіномистецтва й багато-багато іншого.

Як послухати?

  • незабаром проєкт зʼявиться безоплатно на Київ Цифровий https://guide.kyivcity.gov.ua/trips

    Про MEGOGO

    MEGOGO – міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.

    Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту: телеканали з інтерактивними функціями; фільми, серіали, мультфільми та ігри; освітній та блогерський контент; аудіокниги, подкасти та радіо. Також медіасервіс ексклюзивно транслює спортивні події: Лігу Чемпіонів, Лігу Європи та Лігу Конференцій УЄФА, топові національні футбольні чемпіонати, бокс від K2 і Top Rank та багато інших, організовуючи виробництво згідно з вимогами правовласників.

    MEGOGO доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках та медіаплеєрах. На сервісі можна переглянути відео у HDR та 4K якості, з аудіодоріжками різними мовами. Особливу увагу MEGOGO приділяє usability (зручності та логічності у користуванні) та персоніфікованій системі рекомендацій для користувачів. Також медіасервіс озвучує контент українською мовою на власній студії MEGOGO Voice, готує аудіодескрипцію та переклад жестовою мовою в рамках соціальної ініціативи «Дивись як чутно». 

Про MEGOGO AUDIO

MEGOGO Audio — напрям медіасервісу MEGOGО, який компанія запустила у грудні 2019 році. Це найбільший в Україні сервіс з аудіоконтентом, каталог якого налічує понад 1 000 аудіокниг та 30 000 випусків подкастів, частина яких власного виробництва, а також українські радіостанції. У 2020 році проєкт отримав нагороду Telecom Awards 2020 та став "Рішенням року в області медіа" й запустив майданчик для дистрибуції зовнішніх подкастів. У 2021 році команда проєкту розпочала виробництво аудіосеріалів, а також заснувала щорічну професійну аудіопремію "Слушно" для відзнаки найкращих українських подкастерів та розвитку подкаст-ринку.

MEGOGO Audio доступний для користувачів застосунку MEGOGO для смартфонів на базі iOS та Android, а також в автомобілях з аудіосистемою Apple CarPlay та Android Auto.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 27.12.2023 17:30