Фото: Центр національного спротиву

Москва звинувачує Мінськ у зриві постачання озброєння для армії РФ, — Центр нацспротиву

Російська Федерація звинувачує військово-промисловий комплекс Білорусі у затягування з постачанням техніки для армії окупантів. Кураторам не сподобалось, що країна доставила військову продукцію в Іран.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"У Білорусі куратори з ФСБ, які прикріплені до місцевого військово-промислового комплексу, звинувачують останній у зриві поставок оплаченої техніки для ЗС РФ", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що білоруському КДБ зробили зауваження щодо відвантаження продукції білоруського ВПК партнерам з Ірану. Йдеться про модернізовані елементи РСЗВ (труби), окремі запчастини до БпЛА, елементи автоматизованих систем управління військами та засоби радіоелектронної протидії.

"У РФ незадоволені такою пріоритетністю і вже вимагають почати тиск на керівників білоруських підприємств і почати перевірку, щоб притягнути до відповідальності причетних", — зазначає Центр нацспротиву.

Нагадаємо, що представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у нещодавньому інтерв'ю заявив, що Кремль і досі не полишає спроб втягнути армію Білорусі у війну проти України. Росія може вести підготовку до різних провокацій. За його словами, для реалізації задуманого противник може готувати провокації, зокрема, проти нафтобази в Брестській області, щоби звинуватити в результаті українську сторону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.10.2023 18:59