На фронті загинув автор унікальних фото випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений

У боях за Україну загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений. Він був офіцером секції оперативного планування батальйону "Хорив" бригади Нацгвардії "Буревій".

Про це повідомили на сторінці кондитерської Honey, де воїн працював менеджером перед мобілізацією до лав ЗСУ.

"Друзі, сьогодні сталася велика втрата. Наш герой Денис Зелений, захищаючи Україну, загинув під час бойових дій. Немає слів щоби висловити весь біль від втрати цієї людини. Справжній воїн, захисник і друг. Навіки в строю!" — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що прощання з воїном Денисом Зеленим відбудеться 11 травня 2024 року у місті Київ.

Почесті та прощання в Михайлівському соборі триватимуть з 8:50 по 10:00. Об 11:30 відбудеться поховання полеглого на Алеї Слави на Берковецькому кладовищі.

Що відомо про фото випаленого Серебрянського лісу Дениса Зеленого

Денис Зелений є автором найвідомішого фото Серебрянського лісу, що розташований неподалік міста Кремінна Луганської області, на заході сонця. На світлині помітно, що росіяни на місці колись пишного соснового лісу залишили лише випалені дерева.

До того, як стати лінією фронту Серебрянський ліс був джерелом рідкісних та занесених до Червоної книги України видів рослин на території Луганщини.

Фото випаленого Серебрянський лісу

Фото: misto.vn.ua

Нагадаємо, кілька днів тому на фронті в боротьбі з російськими окупантами загинув наймолодший захисник Маріуполя, "азовець" Назар Гринцевич із позивним "Грінка". Хлопцеві було всього 21 рік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2024 16:47