Напад неадекватів на прикордонників. Скріншот із відео з камери ДПСУ

На прикордонників уночі напали неадеквати: в одного зі службовців травми обличчя

Двоє чоловіків напали на прикордонників під час служби. Порушників спочатку притягнули до адміністративної відповідальності. Також їм "світить" кримінальна відповідальність.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

"Уночі рух службового автомобіля прикордонного наряду заблокував невідомий транспортний засіб. Під час зʼясування причин таких дій встановлено, що особи перебувають в неадекватному стані", — розповіли прикордонники.

За їхніми словами, на вимогу надати документи та показати автівку чоловіки не зреагували, натомість розпочали агресувати та нецензурно лаятися.

Напад неадекватів на прикордонників

Напад неадекватів на прикордонників. Джерело: ДПСУ

"Раптово один із них завдав удару прикордоннику в обличчя, спричинивши травми. Після цього наряд викликав поліцію", — йдеться в повідомленні.

Обидвох порушників затримано. За злісну непокору законній вимозі прикордонників осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Окрім того, до Нацполіції спрямовано повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо, що працівники Державної прикордонної служби затримали сімох порушників на кордоні з Молдовою. У затриманні прикордонникам допомагав службовий пес.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.04.2024 14:10